Sokolux je odlučan u nameri da prodaja novih stanova – apartmana, treba da prati savremene svetske trendove u oblasti nekretnina i novogradnje.

MATERIJALI I OPREMA

Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja o ponudi , materijalima kao i o uslovima kupovine.

• DVORIŠTE

Projekat će biti realizovan kao stambeni kompleks apartmanskog tipa u mirnom okruženju sa prelepim pogledom na planine Ozren i Devica.


• PARKIRANJE

Svaki apartman poseduje pripadajuće parking mesto koje će biti obeleženo. Na ulazu u parking biće instalirana rampa sa daljinskim upravljačem.

• FASADA I TERMOIZOLACIJA

Struktura fasade se sastoji od bloka 25cm preko kog ide fasadni stiropor debljine 12cm. Deo fasade biće prekriven Zorka fasadnom dekorativnom opekom , tako da će objekti imati izuzetnu energetsku efikasnost, a samim tim i niže troškove grejanja i hlađenja.

• VENTILACIJA

Svaka ventilaciona vertikala za kuhinju je posebna. Na taj način onemogućeno je mešanje mirisa između stanova . Većina stanova ima dvostruku orijentaciju što omogućava dobro prirodno provetravanje.
Sva kupatila su opremljena nezavisnim sistemom za ventilacijuili imaju prirodnu ventilaciju.

• FASADNA STOLARIJA

Na svim objektima je ugrađena Veka PVC šestokomorna stolarija sa 3 dihtung gume sa Sigenia okovima ili Elial 5200 aluminijumska stolarija. Oba sistema stolarije odlikuje veliko smanjenje buke, visok stepen termoizolacije i odličan kvalitet.

• PODOVI

Za pod možete odabrati hrastov parket – tarket, debljine 14mm, fabrički lakiran, otporan na habanje i ogrebotine. U kuhinjama i kupatilima na podu je granitna keramika, a na terasama protivklizna granitna keramika.

• KUPATILA

Kupatila su opremljena ugradnim vodokotlićima sa konzolnom WC šoljom, bojlerom od 80l, tuš kabinama od kaljenog stakla sa linijskim slivnicima.